Client:  PRESIDENT'S OFFICE,STATE HOUSE
Project:  New Reception Building
Location:  State House, Dar es Salaam
Completion:  Construction to commence 2012
Floor Area:  6000m2
Contract Value:  Not Available



Located at the entrance to the State House, the new Reception Building is the greeting point for all visitors, whether VIPs or ordinary people. The Reception building is a modern building, yet one which is designed to fit into the State House surroundings and at the same time talk of its African heritage. Multiple columns hold up a deep overhanging entrance canopy which shades the front of the building and provides a covered walkway for people entering the building. The interior of the building is dominated by a double height glazed atrium with water feature at the base. Specially commissioned artworks by Tanzanian artists are spread throughout the building.




downloads contact